Ugrás a tartalomra

Bemutatkozás Dr. Fekete Edit

image

„Sok van, mi csodálatos, de az embernél semmi sem csodálatosabb!”

Szophoklész - Antigoné

Dr. Fekete Edit családharmonizátor vagyok, családi kapcsolatok és párkapcsolatok rendbetételével foglalkozom.

Az a feladatom, hogy támogassalak Téged abban, legközelebbi emberi kapcsolataid számodra ÉLHETŐEK és ÉLVEZHETŐEK legyenek a szürke hétköznapokban is, VALÓDI ÖRÖM-et jelentsetek egymás számára: igazi LÉLEKFÉSZEK jöjjön létre számotokra.

Ahogy szükségünk van testi otthonra, szükségünk van LELKI OTTHONRA is:

 • ahol megpihenhetünk,
 • ahol feltöltődhetünk,
 • ahol az élet legváltozatosabb történéseit megoszthatjuk mással,
 • amit minden nap élvezettel építgetünk, szépítgetünk
 • ahol mással szívesen megosztod önmagadat és a másik is szívesen megosztja önmagát veled.
image

Aki emberekkel foglalkozik, az kapcsolatorientált típus, ideális az EMBERI PROBLÉMÁK

 • meghallgatására
 • átlátására
 • megoldására.

Alkatom emellett MEDIÁTOR jellegű, amely optimális a felek közötti közvetítésre, mert egyensúlyérzékenység révén

 • MEGÉRTŐ, de nem részrehajló,
 • a felek által maximálisan elfogadható MEGOLDÁST mutatja meg oly módon, hogy
 • a belső rendrakás lehetőségeire RÁVILÁGÍT és
 • a végső döntést NEM VESZI EL a hozzáfordulóktól.

ELMÉLYÜLŐ, EMPATIKUS személyiségem lévén mindig is lefoglaltak az emberi kapcsolatok a jogászi szakmám mellett: vajon miért működünk úgy, ahogy azt a mindennapokban látjuk, elkerülhetetlen-e, hogy így legyen? Tényleg olyan nehéz változtatni? Mi az, amit én tehetek meg és mi az, amit a másiknak kell(ene) megtennie?

Emberként, nőként, feleségként, édesanyaként, jóbarátként, jogászként sosem volt kétségem afelől, hogy az életünk legfontosabb területe az emberi KAPCSOLATOK MINŐSÉGE. A társaslétünk PSZICHÉS ALAPIGÉNYÜNK legfontosabb területe, elengedhetetlen, hogy ezen a téren is mindinkább kiteljesedjünk, EGÉSZ-ségesek legyünk.

Noha nem rendelkeztem előnyös családi mintákkal, mégis a PÁRVÁLASZTÁSOM és a CSALÁDOM az életem legfontosabb és LEGJOBBAN SIKERÜLT TERÜLETE. Nekem ez TERMÉSZETES volt, így előbb éltem/„csináltam” mindazt, amiről később olvastam, tanultam.

Már fiatalon odafigyeltem apró dolgokra, amelyek a boldogságtól eltéríthettek volna, de tudatosan KITARTOTTAM elképzeléseim mellett. Nem bántam meg sohasem, amiről „lemaradtam”, mert sokkal nagyobb örömet mondhatok ma magaménak: párom és családom!

Ennek ellenére a MÉLYEBB ÖNISMERET – évtizedes – rögös folyamatát én sem úsztam meg (alapos alkat lévén) és a párom önzetlenségének köszönhetem, hogy ez is megvalósulhatott. Motivációm sosem volt kizárólag önös, mindig azt gondoltam, a családomat is gyarapítom, ha magamért teszek, gazdagítom őket is.

Tini gyerkőceim kivirágzásában GYÖNYÖRKÖDÖM nap mint nap. Ők már tényleg az „anyatejjel” szívják magukba azt, amit én csak felnőttként profitálhattam a tágabb kitekintéseimből, barangolásaimból. Ők visszaigazolják mindazt, amiben évek óta töretlenül hiszek: egy CSODA a végeredménye mindennapi apró odafigyeléseinknek.

Dr. Valló Ágnesnél (Stressz és egészség c. könyv társszerzője) és dr. Szilágyi Zoltánnál elvégeztem a párkapcsolati tanácsadói képzést, hogy hivatásszerűen támogathassam a családokat, párokat, párkeresőket a harmonikusabb élet érdekében. A hivatástudatot álompedagógus édesanyámon keresztül tapasztaltam meg először, jogászi pályámon is fontos szerepet töltött be.

Ha KOMOLYAN foglalkoztat önmagad megértése a kapcsolataidban, a kapcsolataid minőségi átformálása, nagyon szívesen elkísérlek Téged, Benneteket ezen a NEM KÖNNYŰ, de MÉGIS ÖRÖMTELI úton:

 • ŐSZINTÉN ráláthatsz önmagadra és a másik emberre
 • TISZTÁN fogod látni a pillanatnyi helyzetedet és lehetőségeidet
 • tudni fogod, HOGYAN kell tenned a céljaidért
 • STABILIZÁLOD az elért részeredményeidet.

Nézz szét honlapunkon, HÍVJ BÁTRAN, szeretettel látunk!

Vendégeket ÖNÁLLÓAN IS és EGYÜTT IS fogadunk.

FONTOS

Csak hétköznapi életvezetés körébe tartozó esetekben tudunk támogatást nyújtani, tehát pszichológus vagy pszichiáter területére tartozó esetek nem tartoznak működési területünkbe. Orvosi terápiát, orvosi gyógyítást nem jelent a velünk való beszélgetés. Nem javasolunk, semmilyen orvosi terápiás módszert, gyógyítást, gyógykezelést!