Ugrás a tartalomra

Vélemények

image

Ezt csiripelik a madarak...

Editről

„Van, akivel jó beszélgetni, laza vagy a társaságában, van, akivel sehogy se jó….mindig valami zavar. Te azok közé tartozol, akivel szeretek beszélgetni…nem tudom a pontos összetevőit, csak lenyugszom, ha átdumcsizzuk, körbejárjuk a dolgokat együtt…valahogy kitisztulnak a kusza szálak és el tudom dönteni, mit szeretnék.”

Gabi

Erzsébetről

„Két szó jut eszembe Erzsébetről! Őszinteség és alázat! Beszélgetés során éreztem végig, az összeszedettséget, a figyelmet.”

István

Editről

„Hosszú évek óta te voltál az egyetlen, aki tudta, mire van szükségem. Még a férjem sem, a közeli barátok sem tudták, pedig velük többet vagyok együtt. Kinyíltak a dolgok és rájöttem, ez az, ami annyira hiányzott. Mintha felébredtem volna, nagyon hálás vagyok érte! Már tudom az irányt ahhoz, hogyan hozzam helyre a párkapcsolatomat!”

Ildi

Erzsébetről

„Céltudatosságot, tenni akarást, a segítő szándékot éreztem beszélgetéseink alkalmával”

Zoltán

Editről

„Válás után tényleg nehéz újra a pártalálás, azt hittem, könnyebb lesz. Szörföztem kicsit a lehetőségek között először, mit mondjak, jólesett az önbizalmamnak. A végén azonban mindig valahogy elcsúsztak a dolgok. Nem tudtam, miért. Most már tudom. Ahogy láttalak a pároddal, gyerekeiddel, mindig az fogalmazódott meg bennem: én is szeretnék ilyet! És az addigiak nem voltak „olyanok”. Örülök, hogy ismerhetlek Benneteket, mert láthattam, hogy az élet zökkenőit is átvészelő boldog párkapcsolat nem mese. Nektek köszönhető, hogy észre tudtam venni azt a férfit, akivel ezt én is megélhetem!”

Ancsi

Erzsébetről

„Tiszteletre méltó az az érzékenység, partnerség, amely a hozzá forduló párokkal való együttműködést jellemzi. Az egyik legerősebb előfelvetésre épít - mindenki a saját helyzetének (életének) szakértője!”

Csaba

Nézz szét honlapunkon, HÍVJ BÁTRAN, szeretettel látunk!

Vendégeket ÖNÁLLÓAN IS és EGYÜTT IS fogadunk.

FONTOS

Csak hétköznapi életvezetés körébe tartozó esetekben tudunk támogatást nyújtani, tehát pszichológus vagy pszichiáter területére tartozó esetek nem tartoznak működési területünkbe. Orvosi terápiát, orvosi gyógyítást nem jelent a velünk való beszélgetés. Nem javasolunk, semmilyen orvosi terápiás módszert, gyógyítást, gyógykezelést!